Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ensede yılan görmek

Rüyada ensede yılan görmek

Rüyada ensede yılan görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kötüyse düzeleceğine, şansızlığın kırılacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ensede yılan gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler veya farklı konularda yeni bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada ensede yılan görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada enseden yaralanmak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada enseden ısırılmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalet eder.

Rüyada erkek ensesi görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada enses ilişki görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, makbul olan şeylere, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada enseden öpmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada enseye dokunmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments