Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ense kılı görmek

Rüyada ense kılı görmek

Rüyada ense kılı görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, çevresinin genişleyeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ense kılı gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Rüyada kıllı ense görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ense kılı görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ensede saç görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada ense öpmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, neşeli zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek ensesi görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada enseye üflemek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ense görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına alamet eder.

Rüyada ensede yılan görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments