Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enişteyi dövmek

Rüyada enişteyi dövmek

Rüyada enişteyi dövmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada enişteyi dövmek gördüyseniz:

  • Gerçek hislerinizi göstermemeniz sizi tuhaf bir durumda bırakabilir.

Rüyada enişteyi dövmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, istediği evde oturacağına yorulur.

Rüyada eniştesini dövmek makbul olan mallara kavuşacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada enişte dövmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada enişteyle sevgili olmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine işarettir.

Rüyada enişteyle öpüşmek geriye doğru gideceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına delalettir.

Rüyada eniştemin öldüğünü görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada teyze enişte görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, el açmayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine inanılır.

Rüyada eski eniştesini görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments