Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enişte dövmek

Rüyada enişte dövmek

Rüyada enişte dövmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunların hallolacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada enişte dövmek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma zarifçe hız kazandırmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada enişte dövmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına alamet eder.

Rüyada eniştesini dövmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına işaret eder.

Rüyada enişteyi dövmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eniştesinin öptüğünü görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada enişteyle sevgili olmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada enişteden para almak hayatının olumsuz yönde değişeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada enişte öldüğünü görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada enişteyle öpüşmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments