Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eniştesini görmek

Rüyada eski eniştesini görmek

Rüyada eski eniştesini görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kazançlı işlere gireceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hayatını ailesine adayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eniştesini gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada eski enişteyi görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada eski eniştesini görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş eniştesini görmek sağlam bir kariyer edineceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada enişteyle öpüşmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına işarettir.

Rüyada enişteyle tartışmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulmaktadır.

Rüyada eniştesiyle evlendiğini görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada enişteyle konuşmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada enişte ve abla görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments