Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enişteyle öpüşmek

Rüyada enişteyle öpüşmek

Rüyada enişteyle öpüşmek mal kayıpları da yaşayacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına işarettir.

Rüyada enişteyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada ölmüş enişte görmek işe başlanacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada teyze enişte görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş enişteyi canlı görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hayallerinin de yarım kalacağına işaret eder.

Rüyada eniştemin öldüğünü görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalettir.

Rüyada teyze ve enişte görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada eniştenin ağladığını görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, insanlarla iç içe olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada hala ve enişte görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eniştesini görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hep dinç ve genç kalacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments