Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze enişte görmek

Rüyada teyze enişte görmek

Rüyada teyze enişte görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kazancın gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada teyze enişte gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada teyze enişte görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Rüyada teyze ve enişte görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eniştesini dövmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada enişteyle evlenmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine delalet eder.

Rüyada eniştenin hasta olduğunu görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada enişteyle beraber olmak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada enişteyi görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölen eniştesini görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments