Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli biriyle evlenmek

Rüyada engelli biriyle evlenmek

Rüyada engelli biriyle evlenmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engelli biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Rüyada engelli biriyle evlenmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalettir.

Rüyada engeli aşmak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılana engel olmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bedensel engelli görmek neşesinin de yerine geleceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kardeşini engelli görmek birçok işin birlikte yapılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada engelli birine aşık olmak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada engelli kadın görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, hastalıktan şifa bulmaya tabir olunur.

Rüyada evliliğe engel olmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments