Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık sarı elbise giymek

Rüyada açık sarı elbise giymek

Rüyada açık sarı elbise giymek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada açık sarı elbise giymek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada açık sarı elbise giymek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, önemli kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık pembe elbise giymek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada açık bir elbise giymek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sorunların gittikçe artacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada siyah açık elbise giymek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, elindekileri de kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada açık kırmızı elbise giymek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine inanılır.

Rüyada sırtı açık elbise giymek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine inanılır.

Rüyada açık mavi elbise giymek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık yeşil elbise giymek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments