Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı açık gezdiğini görmek

Rüyada saçı açık gezdiğini görmek

Rüyada saçı açık gezdiğini görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, darlığa düşeceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kazancının çok düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı açık gezdiğini gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Rüyada saçı açık gezmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, eşi ile arasının açılacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı açık gezdiğini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulur.

Rüyada açık gezmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada başı açık gezmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada baş açık gezmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada göğsü açık gezmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada kapalı birini saçı açık görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada saçımı açık görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments