Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, rütbe alacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada en sevdiğin kişiyi gördüyseniz:

  • Belli konularda sorun çıkartmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada en sevdiğin kişinin öldüğünü görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, güvenini sarsacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada en sevdiğin ünlüyü görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, kendisi ile gururlanacağına rivayet eder.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla küsmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, şartlarının da zenginleşeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada en çok sevdiğin arkadaşını görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada en sevdiğini görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments