Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en sevdiği sanatçıyı görmek

Rüyada en sevdiği sanatçıyı görmek

Rüyada en sevdiği sanatçıyı görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, başarıya giden yolların açık olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada en sevdiği sanatçıyı gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Rüyada en sevdiğin sanatçıyı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada en sevdiği sanatçıyı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin sanatçıyı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği sanatçıyı görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir sanatçıyı görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çok sevdiğin bir sanatçıyı görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiği sanatçı görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments