Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği sanatçıyı görmek

Rüyada sevdiği sanatçıyı görmek

Rüyada sevdiği sanatçıyı görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiği sanatçıyı gördüyseniz:

  • Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yeni iş alanlarının veya iş birliklerinin yolunu açabilir.

Rüyada sevdiğin sanatçıyı görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği sanatçı görmek keyfe kavuşacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet eder.

Rüyada en sevdiğin sanatçıyı görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir sanatçıyı görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada en sevdiği sanatçıyı görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, gıybet edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak huzurunun kaçacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği sanatçıyı görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sevdiğin bir sanatçıyı görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments