Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği sanatçı görmek

Rüyada sevdiği sanatçı görmek

Rüyada sevdiği sanatçı görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada sevdiği sanatçı gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Rüyada en sevdiği sanatçıyı görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin sanatçıyı görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği sanatçı görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin bir sanatçıyı görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sevdiğin bir sanatçıyı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada en sevdiğin sanatçıyı görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya inanılır.

Rüyada sevdiği sanatçıyı görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments