Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak içinin hafifleyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine inanılır.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sanatçıyla sarılmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sanatçıya sarılmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulur.

Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bir daha kopmayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sanatçı sarılmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Rüyada sanatçıya sarılmak rahatının yerine geleceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiği sanatçı görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği sanatçıyı görmek onlara değer vereceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments