Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin sanatçıyı görmek

Rüyada sevdiğin sanatçıyı görmek

Rüyada sevdiğin sanatçıyı görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hükmünün geçmeyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, sözler sarf edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin sanatçıyı gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin bir sanatçıyı görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, masraflarının azalacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği sanatçı görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin sanatçıyı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada en sevdiği sanatçıyı görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çok sevdiğin bir sanatçıyı görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği sanatçıyı görmek umutsuz olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada en sevdiğin sanatçıyı görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments