Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emniyet binası görmek

Rüyada emniyet binası görmek

Rüyada emniyet binası görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emniyet binası gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler devrede dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada emniyet binası görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada emniyet amiri olmak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada il emniyet müdürü görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada emniyet amiri olduğunu görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada emniyet müdürü görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada il emniyet müdürünü görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalettir.

Rüyada emniyet görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet etmektedir.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek kişiye hep umut olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments