Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kanser olduğunu öğrenmek

Rüyada birinin kanser olduğunu öğrenmek

Rüyada birinin kanser olduğunu öğrenmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet eder.

Rüyada birinin kanser olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi en iyi şekilde uyan seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu öğrenmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu öğrenmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret eder.

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada kanser olacağını öğrenmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Rüyada birinin kanser olduğunu öğrenmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek başına türlü belalar geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments