Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık gelinlik giymek

Rüyada açık gelinlik giymek

Rüyada açık gelinlik giymek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Rüyada açık gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Rüyada açık gelinlik giymek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada sırtı açık gelinlik giymek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine inanılır.

Rüyada sırtı açık gelinlik görmek işlerine verimin hâkim olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık gelinlik görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz açık ayakkabı giymek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önü açık terlik giymek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah açık elbise giymek sıkıntılarının hafifleyeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ucu açık ayakkabı giymek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments