Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah açık elbise giymek

Rüyada siyah açık elbise giymek

Rüyada siyah açık elbise giymek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah açık elbise giymek gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada siyah açık elbise giymek kendi işini açacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalettir.

Rüyada açık yeşil elbise giymek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık sarı elbise giymek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz açık elbise giymek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, bol para kazanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık mavi elbise giymek yeni işlere girişileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık bir elbise giymek işlerinin düşeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada açık kırmızı elbise giymek her zaman haklının yanında olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalet eder.

Rüyada açık pembe elbise giydiğini görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments