Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz açık ayakkabı giymek

Rüyada beyaz açık ayakkabı giymek

Rüyada beyaz açık ayakkabı giymek işlerin artacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bol kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz açık ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada beyaz açık ayakkabı giymek planların boşa gideceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına yorulur.

Rüyada önü açık ayakkabı giymek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ucu açık ayakkabı giymek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada burnu açık ayakkabı giymek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz açık ayakkabı görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz açık elbise giymek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments