Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık gelinlik görmek

Rüyada açık gelinlik görmek

Rüyada açık gelinlik görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, mutluluk bulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada açık gelinlik gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Rüyada sırtı açık gelinlik görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık gelinlik görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada sırtı açık gelinlik giymek iş hayatında makam sahibi olunacağına, her zaman hürmet göreceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık gelinlik giymek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada saçı açık renge boyatmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada üzeri açık mezar görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada açık gri renk görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada açık pencere kapatmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments