Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş elti görmek

Rüyada ölmüş elti görmek

Rüyada ölmüş elti görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş elti gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Rüyada iki elti görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, güleceğine, parasına da para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eltiyi görmek onu dinleyeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada elti ve kaynını görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada eltini görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elti kayın görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş elti görmek başka işler deneyeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada eltiye sarılmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işarettir.

Rüyada eski eltiyi görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, ticaretin önünün açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments