Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltimle kavga etmek

Rüyada eltimle kavga etmek

Rüyada eltimle kavga etmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işarettir.

Rüyada eltimle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan, yanlış yönlendiren veya yanıltıcı bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada eltisiyle kavga etmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada eltiyle kavga etmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada eltimle kavga etmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynana ve elti görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eltisini hasta görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eltini görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada eltisinin öldüğünü görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada eltisinin kızını görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments