Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eltini görmek

Rüyada eski eltini görmek

Rüyada eski eltini görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ihanete uğranacağına alamet eder.

Rüyada eski eltini gördüyseniz:

  • Randevularınıza daha sadık olmanız gerekiyor.

Rüyada eski eltini görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada eski eltiyi görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elti ve kayın görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına inanılır.

Rüyada kaynana elti görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eltisini görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş eltiyi görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayın ve elti görmek mutluluk ve huzur bulacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada eltisinin öldüğünü görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments