Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas yüzük taktığını görmek

Rüyada elmas yüzük taktığını görmek

Rüyada elmas yüzük taktığını görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada elmas yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada elmas yüzük taktığını görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulur.

Rüyada elmas yüzük vermek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, umutlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elmas yüzük bulmak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada elmas taşlı yüzük görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada elmas yüzük takmak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elmas yüzük almak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada elmas yüzük görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments