Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas yüzük görmek

Rüyada elmas yüzük görmek

Rüyada elmas yüzük görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kötü günler yaşayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada elmas yüzük gördüyseniz:

  • Israrlar soncunda bir toplantıya iştirak etmeniz gerekebilir.

Rüyada elmas yüzük vermek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elmas yüzük görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulur.

Rüyada elmas taşlı yüzük görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalettir.

Rüyada elmas yüzük almak işlerin düzgün gideceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalettir.

Rüyada elmas yüzük taktığını görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elmas yüzük takmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada elmas yüzük bulmak insan sevindireceğine, dua alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak elmas görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments