Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas kaybetmek

Rüyada elmas kaybetmek

Rüyada elmas kaybetmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada elmas kaybetmek gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Rüyada elmas kaybetmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elmas zümrüt görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada büyük elmas görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet elması ağacı görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, karalar bağlayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elmas yakut görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, dertlerin sonlanacağına delalettir.

Rüyada elmas topladığını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer elması almak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Rüyada kaşıkçı elması görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments