Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas görmek

Rüyada elmas görmek

Rüyada elmas görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, elde edilecek menfaatlere, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada elmas gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada cennet elması ağacı görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, işlerin iyiye gideceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elmas aramak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşıkçı elmasını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi elmas görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına delalettir.

Rüyada elmas bulmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret eder.

Rüyada amasya elması görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, başarı kazanılacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada cennet elması yemek sevdiği kimseden hayır göreceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer elması yediğini görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments