Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas altın görmek

Rüyada elmas altın görmek

Rüyada elmas altın görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada elmas altın gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Rüyada altın elmas görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Rüyada elmas altın görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın ve elmas görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elmas ve altın görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan elmas çıkarmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi elmas görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada inci elmas görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elmas yakut görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, kısmetin açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments