Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve salatalık görmek

Rüyada elma ve salatalık görmek

Rüyada elma ve salatalık görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada elma ve salatalık gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Rüyada elma ve salatalık görmek istenmeyen olayların olacağına, hayırlı işler yapacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet eder.

Rüyada domates salatalık toplamak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sıkıntı yükleneceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada salatalık tohumu ekmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, büyük başarı kazanacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işarettir.

Rüyada salatalık turşusu yemek geçim derdi yaşayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık dağıtmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada salatalık fidesi dikmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, isabetli adımlar atılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada salatalık çiçeği görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments