Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık dağıtmak

Rüyada salatalık dağıtmak

Rüyada salatalık dağıtmak ters giden işlerin normale döneceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet eder.

Rüyada salatalık dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada salatalık dağıtmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalık soyduğunu görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık ekmek yemek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada salatalık ve acur görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek sevinçli bir hayat süreceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret etmektedir.

Rüyada turşuluk salatalık görmek kimseye minnet etmeyeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments