Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin salatalık yediğini görmek

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin salatalık yediğini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rahatının da yerine geleceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada salatalık yediğini görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, işlerini tek başına yöneteceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının salatalık yediğini görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada salatalık tarlası görmek mutluluğunun daim olacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret eder.

Rüyada salatalık görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pazardan salatalık almak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk salatalık görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments