Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık çiçeği görmek

Rüyada salatalık çiçeği görmek

Rüyada salatalık çiçeği görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Rüyada salatalık çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Rüyada salatalık çiçeği görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, maddi sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık yemek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, hata yapılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada salatalık patlıcan görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Rüyada salatalık saklamak dertlerinin artacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet eder.

Rüyada salatalık yetiştirmek aile bireylerinin mutlu olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet eder.

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada salatalık görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından koparıp salatalık yemek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments