Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinden incir almak

Rüyada ölen birinden incir almak

Rüyada ölen birinden incir almak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinden incir almak gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir.

Rüyada incir reçeli yemek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağacında incir görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı incir yemek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine işarettir.

Rüyada kasayla incir görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hayata küseceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada incir ve ağacı görmek cebinin para göreceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak kişinin tek başına kalacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemiş incir görmek kısmetli bir kişi olunacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına inanılır.

Rüyada yaş incir görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments