Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve elma ağacı görmek

Rüyada elma ve elma ağacı görmek

Rüyada elma ve elma ağacı görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, dünyasının iyileşmesine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve elma ağacı gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır.

Rüyada elma ağacı sallamak herhangi zarara uğramayacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine inanılır.

Rüyada ağaçta sarı elma görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacında elma görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ağacı silkelemek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta yeşil elma görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işarettir.

Rüyada sarı elma ağacı görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Rüyada elma ağacından düşmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments