Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma armut görmek

Rüyada elma armut görmek

Rüyada elma armut görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, fakirleşeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada elma armut gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi genişletmek için faaliyetlerde bulunmalısınız.

Rüyada elma armut görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalettir.

Rüyada elma ve armut toplamak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada elma armut çalmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve armut görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına işarettir.

Rüyada elma ve armut yemek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut elma görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, güzel huylarının değişeceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalettir.

Rüyada elma armut yemek sıkıntıların son bulacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments