Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut elma görmek

Rüyada armut elma görmek

Rüyada armut elma görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kırılan kalbin onarılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada armut elma gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Rüyada elma armut yemek bir düşmanın kötü haberini almaya, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, zorlukları atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma armut görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, yol kat edeceğine yorulur.

Rüyada armut elma görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve armut yemek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma armut çalmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve armut toplamak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, aile içinde husumet gelişeceğine yorulur.

Rüyada elma armut ağacı görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments