Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve soymak

Rüyada meyve soymak

Rüyada meyve soymak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada meyve soymak gördüyseniz:

  • Bazı fikirler veya öneriler ilginizi çekebilir.

Rüyada meyve soymak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Rüyada yılanın derisini soymak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, para biriktirebileceğine, üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüz derisini soymak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada portakal soyduğunu görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada mısır soyduğunu görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada ev soymak canını sıkan şeyleri yeneceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine inanılır.

Rüyada yeşil elma soymak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç soymak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, güvensizlik duymaya yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments