Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmış şeftali görmek

Rüyada olgunlaşmış şeftali görmek

Rüyada olgunlaşmış şeftali görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, keyfin bozulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmış şeftali gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Rüyada olgunlaşmış şeftali görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada olgun şeftali yemek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, işlerin aksamayacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış şeftali görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada olgun şeftali görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, zaaflarına kapılacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış portakal görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgun muz görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgun biriyle evlenmek variyet sahibi olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada olgunlaşmış meyve yemek yardımcı olmayacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, geri plana düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments