Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi arabasını satmak

Rüyada kendi arabasını satmak

Rüyada kendi arabasını satmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, gelirinin çoğalacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret eder.

Rüyada kendi arabasını satmak gördüyseniz:

  • Tekrar bağlantı kurmanız durumunda eski bir ilişkiniz size üzüntü verebilir.

Rüyada arabayı satmak imkanlarının artacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına yorulur.

Rüyada araba satmak ve almak çok başarılı olunacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz araba satmak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine delalet eder.

Rüyada araba alıp satmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada ev araba satmak şansın açılacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına alamet eder.

Rüyada arabamı satmak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Rüyada arabasını satmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kendi arabasını satmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments