Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma satmak

Rüyada yeşil elma satmak

Rüyada yeşil elma satmak faturaların biriktikçe birikeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil elma satmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada yeşil elma satmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı elma satmak kısmetlerinin artacağına, pişmanlığa, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma satmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin satmak istediği başarıya kavuşacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan satmak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada yeşil ceviz satmak inanca ve cesarete sahip olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil biber satmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil fasulye satmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments