Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma fidanı görmek

Rüyada elma fidanı görmek

Rüyada elma fidanı görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yanlış yollardan döneceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada elma fidanı gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Rüyada elma fidanı dikmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma fidanı görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada fidan sökmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada fındık fidanı görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  inanılır.

Rüyada gül fidanı sulamak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada soğan fidanı görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine alamet eder.

Rüyada fidan suladığını görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sorunların teker teker aşılacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada ceviz fidanları görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments