Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma fidanı dikmek

Rüyada elma fidanı dikmek

Rüyada elma fidanı dikmek imkânlarının da genişleyeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada elma fidanı dikmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili büyük gelişmeler olabilir.

Rüyada elma fidanı dikmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Rüyada bahçeye fidan dikmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret eder.

Rüyada mezara fidan dikmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut fidanı dikmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada tarlaya fidan dikmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa fidan dikmek bahtın açık olmasına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayısı fidanı dikmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç fidan dikmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sıkıntılarını çözeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments