Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma çalmak

Rüyada elma çalmak

Rüyada elma çalmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, eğleneceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalettir.

Rüyada elma çalmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ağaçtan elma çalmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil elma çalmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Rüyada elma armut çalmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada elma çaldığını görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden elma çalmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına işarettir.

Rüyada kırmızı elma çalmak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada elma çalmak maceralara atılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yüksek bir makamı olacağına yorulur.

Rüyada birinin elma verdiğini görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments