Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan elma çalmak

Rüyada ağaçtan elma çalmak

Rüyada ağaçtan elma çalmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan elma çalmak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Rüyada ağaçtan elma çalmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada elma çalmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, zahmete düşeceğine delalettir.

Rüyada elma armut çalmak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma çaldığını görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hızlanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçeden elma çalmak iki tarafın da çok sevineceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil elma çalmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı elma çalmak hata yapılacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ağacında elma görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments