Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı elma çalmak

Rüyada kırmızı elma çalmak

Rüyada kırmızı elma çalmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı elma çalmak gördüyseniz:

  • Hayatın akışında yer alan beklenmedik, ani gelişmeleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kırmızı elma çalmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma çaldığını görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma armut çalmak insanlara iş öğreteceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma çalmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada bahçeden elma çalmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma çalmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, dileklerinin de kabul olacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan elma çalmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek elinin darda kalmayacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments