Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elma verdiğini görmek

Rüyada birinin elma verdiğini görmek

Rüyada birinin elma verdiğini görmek mahsullerin fazlalaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, kısmetlerin çoğalacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, hayatının kolaylaşacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin elma verdiğini gördüyseniz:

  • Problemler, tartışmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil elma verdiğini görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin elma verdiğini görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin elma verdiğini görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına inanılır.

Rüyada birinin yemek verdiğini görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, bir uzmana başvurulacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı verdiğini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada nohut verdiğini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bunun da geleceğine rivayet eder.

Rüyada verdiği borcu geri almak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bıçak verdiğini görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments