Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ağacı görmek

Rüyada elma ağacı görmek

Rüyada elma ağacı görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına tabir olunur.

Rüyada elma ağacı gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına yorulur.

Rüyada büyük elma ağacı görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine inanılır.

Rüyada ağaçta yeşil elma görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada elma armut ağacı görmek çok yükseleceğine, itibar kazanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan elma almak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, güzel günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada elma ve elma ağacı görmek işlerinin yarıda kalacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta elma görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, evini ve ailesini unutacağına yorulur.

Rüyada elma ağacı sulamak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, güçlendikçe güçleneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments