Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta elma görmek

Rüyada ağaçta elma görmek

Rüyada ağaçta elma görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta elma gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada ağaçta yeşil elma görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan elma toplamak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta sarı elma görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, aile hayatının bozulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işarettir.

Rüyada ağaçta kırmızı elmalar görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulur.

Rüyada bahçede elma ağacı görmek mirasa, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada büyük elma ağacı görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta elma görmek sıkıntıya düşüreceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments